Schoonmaken is niet zomaar een baan. En zeker niet als je schoonmaker wordt bij Novon. Wij durven namelijk te zeggen dat we één van de fijnste werkgevers zijn in Noord Oost Nederland. Dus ben jij op zoek naar schoonmaakwerk in Zwolle? Lees dan snel verder!

Jij wil toch niet hetzelfde doen als al die anderen? Jij zoekt niet zomaar een baan, maar wil iedere dag met super veel plezier naar je werk gaan. Waarom past Novon dan bij jou?

Nou: bij Novon doen we ’t anders!

Voor het leukste schoonmaakwerk in Zwolle en omgeving hoef je namelijk niet te solliciteren. We vinden jouw verleden, waar je vandaan komt, wat voor geloof je hebt, hoe oud je bent of hoeveel diploma’s je hebt namelijk helemaal niet interessant. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor de vacature! 

Als je wilt werken en je bent op zoek naar een leuke, afwisselende en flexibele schoonmaakbaan of -bijbaan, dan solliciteer je bij ons gemakkelijk via WhatsApp. Wij hebben meerdere schoonmaakvacatures in Zwolle en omgeving, waarvoor we nieuwe collega’s zoeken.

Waar ga jij aan de slag?

Misschien werk je wel heel graag in een school of wil je schoonmaken op een kinderdagverblijf. Zorg je er liever voor dat de gasten op een vakantiepark hun verblijf starten in een verzorgde en schone bungalow? Bij Novon kan het!

En het kan nog beter. Want als je jouw beste vriend of vriendin of geen seconde kunt missen, dan solliciteer je gewoon samen. Net als Inge & José.

Twijfel je nog?

Check dan even onderstaande voordelen van werken in de schoonmaak bij Novon:

  • Afwisselend en verantwoordelijk werk
  • Een goed uurloon volgens de cao (minimaal € 11,83 als je 20 jaar of ouder bent)
  • Vandaag appen = morgen beginnen
  • Flexibele werktijden
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld en vakantiedagen
  • Leuke extraatjes, zoals een kerstpakket en een verrassing op de dag van de schoonmaak
  • Een plekje in het team van één van de allerleukste werkgevers in Noord Oost Nederland
  • Geen ervaring nodig

Solliciteer direct, we zijn benieuwd naar jou!

Wij vinden veel dingen belangrijk, maar onze medewerkers staan met stip bovenaan in dat lijstje. We zoeken betrokken schoonmaakcollega’s, want zo zijn we zelf ook en het grootste compliment dat je ons kunt geven is dat jij straks met trots vertelt dat je bij Novon werkt. Zien we je berichtje tegemoet?

Zoek je werk in de regio Groningen of Leeuwarden? Dan vind je hier ook veel schoonmaakvacatures.