Robert Visscher gaat elke dag met plezier naar het werk: “Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Het werk geeft me zoveel vrijheid en geen dag is hetzelfde. Het is elke keer weer een uitdaging als je ramen hebt waar je moeilijk bij kunt. Ik vind: hoe hoger het raam, hoe mooier de klus!”

Word jij binnenkort de nieuwe collega van Robert door je aan te sluiten bij één van de fijnste werkgevers van Noord Oost Nederland? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar fulltime glazenwassers in Leeuwarden.

Wat ga je doen?

Als glazenwasser ben je het visitekaartje van Novon bij onze klanten. Jouw werkdag begint bij ons op kantoor in Leeuwarden, waar je jouw bus inpakt om op pad te gaan. Daarna ga je samen met je collega op weg naar de geplande klussen voor die dag.

Wat jouw werk echt leuk maakt, is de afwisseling. De ene dag ga je met behulp van een ladder en was-steel aan de slag bij een kantoorpand of school. De volgende dag werk je op een hoogwerker bij een zorginstelling.

De klussen van de dag afgerond? Dan breng je alle spullen terug naar ons kantoor en zorg je ervoor dat alles weer klaar staat voor de volgende dag. Met werktijden tussen 7:00 uur en 16:00 uur begin je vroeg en ben je ook vroeg klaar, waardoor je de rest van de dag voor jezelf hebt. Heerlijk toch?

Eltse dei is oars en dat makket it sa leuk! Tegearre mei jo kollega’s soargje jo foar in tefreden klant!

Wat bieden wij?

  • Een vaste, fulltime baan
  • Een speciaal ingerichte glazenwassers bus om mee naar de verschillende locaties te rijden
  • Een goed uurloon volgens de cao (minimaal € 14,74*)
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
  • Leuke extraatjes, zoals een kerstpakket en een verrassing op de dag van de schoonmaak
  • Een plekje in het team van één van de allerleukste werkgevers in Noord Oost Nederland

*Uiteraard op basis van leeftijd en ervaring.
Dus ben jij in het bezit van een rijbewijs B en heb jij geen hoogtevrees (dat zou namelijk onhandig zijn :)), wacht dan niet langer en solliciteer.

Solliciteren?

Bij Novon Schoonmaak staat het welzijn van onze medewerkers voorop. We zijn op zoek naar betrokken collega’s, net zoals wij dat zijn. Het grootste compliment dat je ons kunt geven, is dat je met trots kunt zeggen dat je bij ons werkt.

Als je denkt dat we goed bij elkaar passen, solliciteer dan hieronder en we nemen snel contact met je op. Voor meer informatie kun je ook bellen naar Hanneke of Joyce via 085-90 245 00.

**Als we hier schrijven over Novon, dan bedoelen we ook Vlietstra en Deltacare. We vallen allemaal onder dezelfde ‘vlag’. samen met jou kijken we graag binnen welk bedrijfsonderdeel wij een toffe baan voor je hebben!**