Wil jij werken in omgeving Steenwijk?! Ons schoonmaakteam kan jouw hulp goed gebruiken. In omgeving Steenwijk hebben we meerdere vacatures deze zijn hieronder uitgelicht. Solliciteer alleen óf samen met een familielid, kennis of vriend(in) en kom gezellig samen het schoonmaakteam versterken.

Algemeen schoonmaker scholen

Je gaat aan de slag op maandag tot en met vrijdag.
Hier maak je o.a. de lokalen, gangen en sanitair schoon.

Locatie:
De Eekeringen 16:00 tot 17:45
Het Linde College 15:00 tot 17:00

Voordame/heer Fredeshiem

Op buitengoed Fredeshiem zoekt nog een leuke voordame/heer die onze objectleider op locatie ondersteund. Hier heb je een meewerkende functie waar bij je naast de schoonmaak controleert ook helpt schoonmaken waar nodig.

Je werktijden zijn van ongeveer 08:30 tot 15:30 en werkdagen zijn bespreekbaar (ook weekenden mogelijk) je werkt 15-20 uur per week.

Objectleider Fredeshiem

Ons team op Buitengoed zoekt een Objectleider die ons kleine maar gezellige team kan aansturen.

Objectleider, Supervisor of Teamleider, titels dekken niet altijd de lading. Novon zoekt die onmisbare schakel die ervoor zorgt dat de schoonmaak op locatie geregeld is. Jij bent de rechterhand van jouw Rayonmanager en ondersteund hem/haar met de aansturing.

Daarnaast ben jij ook zichtbaar op de werkvloer, indien nodig stuur jij een medewerker de juiste richting in en bewaak jij de schoonmaakkwaliteit door middel van inspecties. Jij weet snel te schakelen en voelt je thuis in een dynamische werkomgeving, plotselinge vervanging bij bijvoorbeeld ziekte weet jij prima op te lossen.

Gaandeweg zorg je voor een goede verbinding met de klant zodat we samen onze dienstverlening op de locatie naar een hoger plan kunnen tillen.


Specialisten

Wij hebben meerdere specialistische vacatures in regio Overijssel (standplaats Zwolle en Enter) waarvoor we nieuwe collega’s zoeken. Ga je aan de slag als glazenwasser of vloerenspecialist? Of misschien zoek jij het liever hogerop en stap jij met veel plezier in een hoogwerker om een grote gevel schoon te maken of klim je in een windturbine om deze te reinigen! Schoonmaak in een calamiteitendienst of zonnepanelen reiniging? Bij Novon kan het allemaal!

In ieder geval ga je aan de slag in een leuke, afwisselende en flexibele baan, waarbij je werkt met de leukste collega’s en de nieuwste technieken. Solliciteer direct en laat  weten in welk gebied jij wilt werken én voor hoeveel uur jij beschikbaar bent. Dan kijken wij of we een mooie baan voor je hebben en nemen we daarna contact met je op. Makkelijk hè!

Wees welkom in ons warme team en solliciteer direct!

Twijfel je nog steeds? Bekijk dan even onderstaande voordelen:

  Spandoek 1

  Ga aan de slag in omgeving Steenwijk. Solliciteer hieronder direct via WhatsApp of door het formulier in te vullen

  download

   Vacatures Banenmarkt Steenwijkerland

   • Drop files here or
    Max. file size: 64 MB.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.