Over haar passie, werk en persoonlijke groei

Bij Novon hebben we veel bijzondere collega’s, en Irene is er daar één van. Naast haar werk heeft ze indrukwekkende persoonlijke prestaties behaald, zoals het verliezen van 60 kilo en het opbouwen van een passie voor marathonlopen. We stelden haar vijf vragen om haar beter te leren kennen.

1. Kun je iets vertellen over wie jij bent buiten je werk?

Irene: “Vier jaar geleden besloot ik mijn leven compleet om te gooien en ben ik zelfstandig 60 kilo afgevallen. Dit ging samen met een verandering in mijn eetpatroon en regelmatige beweging. Uiteindelijk ben ik ook gaan marathonlopen, wat nu een grote hobby van mij is geworden naast mijn werk. Sporten heeft mijn leven echt veranderd.”

2. Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?

“Mijn vrije tijd draait vooral om sport. Ik ben altijd wel bezig met iets actiefs, of dat nu hardlopen of een andere vorm van bewegen is. Sporten helpt me ontspannen en houdt me energiek, zowel fysiek als mentaal.”

3. Hoe ben je bij Novon terechtgekomen?

“Na wat omzwervingen, zoals een fotovakschool en werken bij een ander schoonmaakbedrijf, ben ik bij Novon beland. Hier voelde ik me meteen thuis. Bij mijn vorige werkgever was het contact met collega’s minimaal, maar bij Novon is er veel meer persoonlijk contact. Die warmte en betrokkenheid zorgden ervoor dat ik me hier echt op mijn plek voelde en graag wilde blijven.”

4. Wat vind je het leukste aan je werk?

“De vrijheid die ik heb in mijn werk is voor mij het allerbelangrijkste. Ik doe nu dagschoonmaak, wat betekent dat ik veel meer contact heb met mensen. Dat maakt mijn werk niet alleen afwisselend, maar geeft me ook energie. Ik ben iemand die niet stil kan zitten, dus deze dynamiek past perfect bij me.”

5. Wat maakt werken bij Novon voor jou speciaal?

“Voor mij is het vooral de combinatie van sfeer en vrijheid. Ik kan mijn eigen ding doen en krijg veel vertrouwen vanuit het bedrijf. Daarnaast is het contact met collega’s echt warm en persoonlijk. Dat maakt werken bij Novon bijzonder voor mij.”